Ο μικρός Ανδρέας έχει σύνδρομο Down, με αναπηρίασε ποσοστό 85%, και λατρεύει το ζεϊμπέκικο!
Η αγάπη του για τον χορό γίνεται ιδιαίτερα εμφανής σε βίντεο που δείχνει τον 13χρονο να χορεύει με όλη του την ψυχή σε δεξίωση γάμου που τελέστηκε στην Κάτω Αχαΐα.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ξεσήκωσε τους καλεσμένους, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν και άνοιξαν αμέτρητες σαμπάνιες, πίνοντας στην υγειά του.
Ο Ανδρέας αποδεικνύει σε όλους μας ότι και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όχι μόνο έχουν δικαίωμα σε μια ζωή χωρίς διαχωρισμούς, αλλά χορεύουν με την ψυχή τους και, μάλιστα, καλύτερα από πολύ κόσμο!
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.