Βόλος: Χτύπησε τον πεθερό του όταν εκείνος προσπάθησε να υπερασπιστεί την εγγονή του
Με το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να δει το παιδί του, ένας 40χρονος, πήγε στο σπίτι των πεθερικών του, όπου ζει η σύζυγός του και δημιούργησε μεγάλο επεισόδιο
Με το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να δει το παιδί του, ένας 40χρονος, πήγε στο σπίτι των πεθερικών του, όπου ζει η σύζυγός του και δημιούργησε μεγάλο επεισόδιο.
Η μικρή του κόρη έκλαιγε και αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και όταν μπήκαν μπροστά οι παππούδες, ο 40χρονος, τους χτύπησε.
Μάλιστα, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, μετά από χτύπημα στο χέρι, για να διαπιστωθεί πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Οι πρώην σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, ενώ ο 40χρονος κατέθεσε μήνυση και εις βάρος του πεθερού του. Μεταφέρθηκαν χθες βράδυ όλοι στο αστυνομικό τμήμα για κράτηση και εκεί παρουσία δικηγόρων, επικράτησαν ψυχραιμότερες σκέψεις. Αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν τον δρόμο της ποινικής διαμεσολάβησης και μετά τη συμφωνία δόθηκε εισαγγελική εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.