Οίκος ανοχής στη δυτική Θεσσαλονίκη λειτουργούσε παράνομα, χωρίς σχετική άδεια, ενώ κατέγραφε με κάμερα τους πελάτες του. Αυτό αποκάλυψε έφοδος αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 62χρονος υπεύθυνος του οίκου ανοχής, μία 48χρονη συνεργάτιδά του, όπως επίσης μία 25χρονη που βρισκόταν σε ξεχωριστό δωμάτιο και κατείχε από κοινού με τον πρώτο μικροποσότητα κοκαΐνης (1,8 γραμμάρια).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκτός από τη ναρκωτική ουσία, κατασχέθηκαν μία ρομποτική κάμερα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος, μία συσκευή καταγραφής εικόνας βίντεο, δύο σημειωματάρια και το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.215 ευρώ.
Στο μεταξύ, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν, σε άλλη περίπτωση, δύο ανήλικους αλλοδαπούς (16 και 17 ετών) στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι κατείχαν σακίδιο με 500 λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.