Imagine Dragons: Ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ - (βίντεο)

Imagine Dragons: Ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ - (βίντεο)

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα μηνύματα του 112 στην Αττική οι διοργανωτές δεν ανέβαλαν την προγραμματισμένη εμφάνιση του συγκροτήματος

Imagine_dragons
Η συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες ζητούσαν την αναβολή της λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές όχι μόνο δεν ακύρωσαν την προγραμματισμένη εμφάνιση του διάσημου συγκροτήματος αλλά την ολοκλήρωσαν με πυροτεχνήματα εν μέσω ιδαίτερα έντονης βροχόπτωσης.

Δείτε βίντεο
Πυροτεχνήματα - ΟΑΚΑ (1)
 
Κλείσιμο
Πυροτεχνήματα - ΟΑΚΑ (2)
 

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν νωρίτερα στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται ότι πολλοί παρευρισκόμενοι κάθονται σε καρέκλες, ενώ άλλοι είναι όρθιοι εν μέσω της δυνατής βροχής και κρατούν ομπρέλες.

Δείτε βίντεο

Imagine Dragons (2)
Imagine Dragons (1)
Συναυλία των Imagine Dragons τώρα στο ΟΑΚΑ


Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές προ ημερών, φαίνεται ότι δεν ώθησαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν ή να αναβάλουν την προγραμματισμένη εμφάνιση του γκρουπ.

Πολλοί από τους θεατές αντέδρασαν με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα στο γεγονός ότι η συναυλία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί. Άλλωστε λίγη ώρα πριν την πραγματοποίησή της οι κάτοικοι της Αττικής λάμβαναν μηνύματα από το 112 για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε από την ticketmaster, ούτε από ιστοσελίδες που λειτουργούσαν ως χορηγοί για τη διεξαγωγή ή μη της συναυλίας. Χιλιάδες κόσμου ξεκίνησαν από κάθε γωνία της Αθήνας, αρκετοί μαζί με τα παιδιά τους, καθώς το συγκρότημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ηλικίες 10-18 ετών, και φυσικά δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στο ΟΑΚΑ. Το support group έπαιξε για λίγα λεπτά και κατέβηκε από τη σκηνή.

Στο ΟΑΚΑ είχε παιδιά από τη μία τη μεσημέρι να περιμένουν και όλος ο αύλειος χώρος ήταν περιφραγμένος. Συγκεκριμένα, περίπου 100 παιδιά περίμεναν ήδη από το μεσημέρι.

Επίσης, η διοργανώτρια αρχή μετακίνησε τους θεατές αρκετές φορές, καθώς τους κατεύθυνε σε στιγμές μέσα στο γήπεδο μπάσκετ και σε άλλες τους έβγαζε έξω.

Οι διοργανωτές ήταν αποφασισμένοι από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου να γίνει η συναυλία σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα, στην ενημέρωσή τους έγραφαν: «Οι επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ώρες διεξαγωγής της συναυλίας δεν συντρέχουν καμία ανησυχία στο να μην πραγματοποιηθεί». Οι πύλες του σταδίου ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 17:30. Δεν άνοιξαν όμως και μετέφεραν τον κόσμο στο κλειστό του μπάσκετ. Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00 και συνεχίστηκε με τον κόσμο μέσα στη λάσπη. Τα εισιτήρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί.
  


IMG-20230906-WA0090
IMG-20230906-WA0094
IMG-20230906-WA0093

Πάρα πολλοί που είχαν αγοράσει εισιτήρια δεν κατάφεραν να πάνε στη συναυλία. Ο λόγος που οι διοργανωτές επέμειναν στην πραγματοποίησή της ήταν για να μην αποζημιώσουν τον κόσμο. Κάποιοι έχουν κάνει καταγγελία στο ΑΤ της περιοχής. 


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel - Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «στηρίζεται» σε λεωφορείο - Δείτε φωτογραφίες με τον πλημμυρισμένο Βόλο από ψηλά

Δίκη Πισπιρίγκου: «Κλόουν της τοξικολογίας» αποκάλεσε τον καθηγητή Ράικο ο Κούγιας

Κακοκαιρία Daniel - Meteo: Πλημμύρισε ο κάμπος της Θεσσαλίας - Νέα δορυφορική εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης