Ταλαιπωρία το απόγευμα της Τετάρτης για τους 573 επιβάτες του πλοίου «Hellenic Spirit» που εκτελούσε δρομολόγιο από την Πάτρα προς Ηγουμενίτσα και Ανκόνα.
Το πλοίο με 77 άτομα πλήρωμα, παρουσίασεβλάβη σε μια από τις τέσσερις μηχανές του και επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας.
Εκεί, γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης και το πλοίο θα αναχωρήσει εκ νέου για τον προορισμό του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.