Δολοφονία στο Blue Horizon: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν τον 36χρονο Αντώνη - Δείτε φωτογραφίες

Δολοφονία στο Blue Horizon: Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι αποχαιρέτησαν τον 36χρονο Αντώνη - Δείτε φωτογραφίες

Έκλεισαν συμβολικά τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας

funeral-m
Κατέβασαν ρολά και έκλεισαν τη μουσική οι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου κρήτης σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου τον έσπρωξαν και έπεσε στο νερό την ώρα του απόπλου.

Όσοι τον ήξεραν, τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που πάντα έτρεχε να βοηθήσει όποιον το χρειαζόταν ενώ προσπαθούσε να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια του. «Είχε καρδιά μικρού παιδιού» λένε άτομα που τον γνώριζαν ενώ σύμφωνα με το cretapost.gr, έβαλαν και έναν κουμπαρά αλληλεγγύης για την οικογένειά του.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Όλοι ήταν εκεί με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι ενώ, ως μια συμβολική κίνηση, λευκά περιστέρια αφέθηκαν ελεύθερα στους ουρανούς σαν τον «Αντωνιό» τους- όπως τον αποκαλούν.

Δείτε φωτογραφίες:

kriti
kriti1
kriti2
kriti3
kriti8
Κλείσιμο

kriti89
kritii
kritiii


Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του 36χρονου Αντώνη


Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, δηλώνει πως «η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου με όλες τις δυνάμεις» ενώ παράλληλα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του. Σε δήλωσή του ο κ. Ζερβός κάνει γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της οικογένειας του 36χρονου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα ενισχυθεί περισσότερο στο εξής.

«Εκφράζω την θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. Άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος», τόνισε σχετικά ο κ. Ζερβός.

Η κηδεία του 36χρονου άνδρα θα γίνει με δημοτική δαπάνη σύμφωνα με την ΕΡΤ, που είχε επικοινωνία με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου.

Διαμαρτυρία έξω από το Blue Horizon sto Ηράκλειο με συνθήματα για τον αδικοχαμένο Αντώνη

Εκατοντάδες Ηρακλειώτες έδωσαν το παρών στο λιμάνι του Ηρακλείου, στο σημείο που είχε δέσει το πλοίο Blue Horizon για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα έξω από το Blue Horizon, το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά ο άτυχος άνδρας, αφού μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Όσο κόσμος επιβιβαζόταν στο Blue Horizon, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τον Αντώνη ενώ μετά από λίγη ώρα υπό τον φόβο η διαμαρτυρία να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο ο καταπέλτης σηκώθηκε.

Δείτε το βίντεο του Tv Creta




Νωρίτερα, οι Ηρακλειώτες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ηρακλειο-αντωνης2-1024x576
ηρακλειο-αντωνης-1024x576



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Blue Horizon: «Γιατί τον πνίξατε ρε;», φώναζαν στα δικαστήρια στους τέσσερις κατηγορούμενους

Μεσσηνία: Πέταξαν μπρούτζινη προτομή του Παπαφλέσσα μέσα σε ποτάμι - Δείτε φωτογραφίες

«Είναι άθλιοι μαυραγορίτες» - Ο Μπέος καταγγέλλει ότι πωλούν το εμφιαλωμένο νερό στο Βόλο προς €4-5 την εξάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης