Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου η θάλασσα μπήκε σε σπίτια και καταστήματα, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
Τα προβλήματα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας (4/9), ωστόσο κορυφώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/9), λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων.
Στην παραλία του Πευκοχωρίου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.
Οι κάτοικοι της περιοχής μετρούν από το πρωί σήμερα τις πληγές τους, ενώ χάλασαν και οι διακοπές των τουριστών που αιφνιδιάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.