Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου η θάλασσα μπήκε σε σπίτια και καταστήματα, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
Τα προβλήματα άρχισαν το βράδυ της Δευτέρας (4/9), ωστόσο κορυφώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/9), λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων.
Στην παραλία του Πευκοχωρίου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.
Οι κάτοικοι της περιοχής μετρούν από το πρωί σήμερα τις πληγές τους, ενώ χάλασαν και οι διακοπές των τουριστών που αιφνιδιάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.