Κακοκαιρία Daniel: Δραματικοί απεγκλωβισμοί σε Πήλιο και Κιλελέρ - Είχαν παρασυρθεί από χειμάρρους

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικοί απεγκλωβισμοί σε Πήλιο και Κιλελέρ - Είχαν παρασυρθεί από χειμάρρους

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο αναποδογυρισμένο όχημά του - Αερογέφυρα για να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο

APEGK_KILELER2-1024x576
Πολλές είναι οι περιπτώσεις που η Πυροσβεστική χρειάστηκε να συνδράμει για να απεγκλωβίσει πολίτες που είχαν παρασυρθεί από χειμάρρους, αποτέλεσμα της κακοκαιρίας Daniel που χτύπησε μεγάλο μέρος της χώρας.

Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Μαγνησία τα τελευταία 24ωρα είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση ο δρόμος που οδηγεί προς το νότιο Πήλιο. Δραματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης του οδηγού, με τους άντρες της ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν κάτω στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναποδογυρίσει και προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον οδηγό του οχήματος.

Στο σημείο βρέθηκε και μπουλντόζα, η οποία έδεσε ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να τραβήξουν το όχημα προς τα πάνω και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκόταν και φορείο προκείμενου να απομακρύνουν τον οδηγό με ασφάλεια.  Λίγο μετά πριν τις 08:30 οι άντρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, και αμέσως τον τύλιξαν με ισοθερμικές κουβέρτες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvbkjhcvdfjl)
Κλείσιμο
 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvbl0e8evwbl)
 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvblei5v0c15)
 

Άτομα που βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν στο MEGA πως ο οδηγός βρέθηκε μέσα στον δρόμο που άνοιξε στα δύο.  «Είμαι από χθες εδώ, ήρθα από Κακκαβιά και σταμάτησα εδώ. Τώρα το πρωί, περίπου πριν από 1 ώρα, πέρασε αυτό κατευθείαν και δεν σταμάτησε στο τρίγωνο. Τον είδα κάτω, έπεσε στο ποτάμι», ανέφεραν στο MEGA.

Πυροσβέστης σώζει την τελευταία στιγμή άνθρωπο μέσα από τα λασπόνερα στο Κιλελέρ

Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να απεγκλωβίσουν από τα λασπόνερα έναν άνθρωπο που κινδύνευε να πνιγεί κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ που βρέθηκε στο σημείο.

Πυροσβέστες επιβιβασμένοι πάνω σε τρακτέρ προσέγγισαν ένα χωράφι όπου ένας άνθρωπος είχε σχεδόν σκεπαστεί από τα νερά. Το περιστατικό συνέβη στον δήμο Κιλελέρ στη Θεσσαλία. Ο πυροσβέστης προσέγγισε τον άνδρα, του φόρεσε σωσίβιο και κράνος και με τη βοήθεια συρματόσχοινου τον τράβηξαν σε ασφαλές σημείο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvbll1z0ssm1)
 
Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Γιατί παύθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά - Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Συγκλονίζει επιβάτης του Blue Horizon: Φωνάζαμε «τι κάνεις» και σαν να μη συνέβη τίποτε είπαν «φεύγουμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης