Απολύθηκε ο διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

Απολύθηκε ο διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

Μια μέρα μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι δεν έγιναν οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες ο υπουργός Υγείας εκπαραθύρωσε τον Χαράλαμπο Τουμπέκη

5777762
Παεύεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», Χαράλαμπος Τουμπέκης, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με την οικονομική διαχείριση των κονδυλίων.

Το βράδυ της Δευτέρας η 2η υγειονομική περιφέρεια σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει τις καταγγελίες των εργαζομένων στα νοσοκομεία - στην οποία υπάγονται τα νοσοκομεία του Πειραιά - επιχειρηματολόγησε ότι μόλις μία προγραμματισμένη χημειοθεραπεία δεν πραγματοποιήθηκε και άλλες 80 έγιναν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Λίγες ώρες μετά ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου Μεταξά από τα καθήκοντά του. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Μεταξά". Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Μεταξά’.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κατεπείγουσα έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών στη διοικητική και υγειονομική ιεραρχία του Νοσοκομείου, σχετικά με τη δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος».



Ειδήσεις σήμερα:

Συνολικά 13 θάνατοι και 100 κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Άγρια κόντρα Στίγκα - Κατρίνη στη Βουλή για χρηματοδότηση των κομμάτων και «κόμμα Κασιδιάρη»


Καταστροφές σε Βόλο, Λάρισα, Σκιάθο από την κακοκαιρία Daniel - Σε Πιερία, Ημαθία και Χαλκιδική θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης