Μία χειρίστρια κανό αγνοείται από την περιοχή της Τορώνης στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, τα ίχνης της γυναίκας χάθηκαν λίγο πριν τις 19.00, ενώ ήδη τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε περιοχές της χερσονήσου της Σιθωνίας.
Στη «μάχη» για τον εντοπισμό της αναμένεται να συνδράμουν ένα σκάφος του Λιμενικού, αλλά και ένα ελικόπτερο.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.