Κακοκαιρία «Daniel»: «Φουσκώνουν» ποτάμια και χείμαρροι στα Τρίκαλα
Ο αντιπεριφερειάχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Η έντονη βροχόπτωση που συνεχίζει να πέφτει με ένταση και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έχει «φουσκώσει» ποτάμια και χειμάρρους, θέτοντας σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα στον ορεινό όγκο σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων στο οδικό δίκτυο, αλλά 36 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων συνδράμουν με επιτυχία από το πρωί, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι καθαροί για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο αντιπεριφερειάχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, σε δηλώσεις στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις ή αυτές να γίνονται με χαμηλές ταχύτητες, καθώς το οδικό δίκτυο σε ορισμένα σημεία έχει καλυφθεί από ποσότητες νερού.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς