11η Athens Flying Week: Με την πιλότο που διοικεί την ομάδα επίδειξης των αμερικανικών F-35 ο Δένδιας - Δείτε φωτογραφία

11η Athens Flying Week: Με την πιλότο που διοικεί την ομάδα επίδειξης των αμερικανικών F-35 ο Δένδιας - Δείτε φωτογραφία

Ποζάρουν ο ένας δίπλα από τον άλλο, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι

dendias
Με την πιλότο και διοικητή ομάδας της F-35A Demonstation team των ΗΠΑ, Kristin «BEO» Wolfe συναντήθηκε, στο πλαίσιο της 11ης Athens Flying Week, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, αναρτώντας και τη φωτογραφία τους στα social media.

«Mε τη σμηναγό Kristin ''Beo'' Wolfe, πιλότο του μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς της USAF, F-35» έγραψε στο Instagram ο Νίκος Δένδιας δημοσιεύοντας τη φωτογραφία τους όπου και οι δύο ποζάρουν ο ένας δίπλα από τον άλλο, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Δείτε τη φωτογραφία τους:



Από κορυφαία της τάξης της, πιλότος μαχητικών 5ης Γενιάς στο γαλάζιο του ελληνικού ουρανού

Κλείσιμο
Πρώτη των πρώτων στην τάξη της, δώδεκα χρόνια χειρίστρια, τρία χρόνια πιλότος στα κορυφαία μαχητικά αεροπορικής υπεροχής F-22 και τώρα πιλότος του F-35, η Αμερικανίδα άσος εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στη σημερινή της προβεβλημένη και απαιτητική θέση και σε μια θέση σε πολεμική μοίρα.

«Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό από το να είναι κανείς σε μία μάχη με πολεμική μοίρα, ένας διαφορετικός τρόπος ζωής, ένα διαφορετικό mission set. Σίγουρα όμως κάτι που σου δίνει πολλά οφέλη τώρα, μπορείς να ταξιδεύεις παντού και να δείχνεις το αεροσκάφος» σχολιάζει η διοικητής ομάδας, για την εμπειρία της στην F-35A Demonstation team.

wolfe__2_
Η Kristin «Beo» Wolfe


Η Kristin «Beo» Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της μπαίνοντας στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά πλέον δημιουργεί τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της Αμερικής. Ως ανώτερος πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία πετώντας αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Celebrating #WomensHistoryMonth with female fighter pilot Major Kristin Wolfe


Εισήλθε στον στρατό το 2011 και συνέχισε με εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Τώρα υπηρετεί από την 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα. Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: 100 τόνοι νερού ανά στρέμμα σε Μαγνησία και Φθιώτιδα - Συναγερμός για πλημμύρες

Κέρκυρα: Αστυνομικός η Βρετανίδα που βρέθηκε νεκρή κοντά σε μπαρ - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ακρόπολη: Μπαίνει «κόφτης» στους 20.000 επισκέπτες ημερησίως - «Σκοπός μας η προστασία του μνημείου» λέει η Μενδώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης