Athens Flying Week 2023: Ο Νίκος Δένδιας στο κόκπιτ του γαλλικού Rafale
Ο υπουργός Αμυνας συναντήθηκε με τους Γάλλους πιλότους, τα στελέχη της ομάδας «Ζεύς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας που συμμετείχαν στις επιδείξεις και τους Αμερικανούς που πέταξαν με τα F-35
Στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.
Ο υπουργός Αμυνας συναντήθηκε με τα στελέχη της ομάδας «Ζεύς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας που συμμετέχουν στις επιδείξεις με τα F-16, τους Αμερικανούς που πέταξαν με τα μαχητικά F-35 αλλά και με τους Γάλλους πιλότους που πέταξαν με τα πανίσχυρα Rafale και εντυπωσίασαν τους εκατοντάδες επισκέπτες.
O Νίκος Δένδιας δεν παρέλειψε μάλιστα να μπει και μέσα στο κόκπιτ του γαλλικού μαχητικού που βρισκόταν στην Τανάγρα και συμμετείχε στο πρόγραμμα του Athens Flying Week 2023.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv9fxzq6qgex)
Όπως είναι γνωστό, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει εντάξει ήδη στο οπλοστάσιο της 18 υπερσύγχρονα μαχητικά Rafale και αναμένει ακόμα 6 τους επόμενους μήνες.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Δένδια
Κλείσιμο
Στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας έγραψε:
Είχα την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσω στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, όπου με υποδείχθηκαν ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος & ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.
Συναντήθηκα μεταξύ άλλων με τις ομάδες μεμονωμένων αεροπορικών επιδείξεων της Γαλλίας (Rafale), των ΗΠΑ (F-35), όπως και με την ομάδα «Ζεύς» της Πολεμικής μας αεροπορίας (F-16 Block 52+).
Είδαμε εξαιρετικές επιδείξεις από Έλληνες χειριστές μαχητικών αεροσκαφών και πιλότους άλλων κρατών, τα οποία με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους!
Είδαμε εξαιρετικές επιδείξεις από Έλληνες χειριστές μαχητικών αεροσκαφών και πιλότους άλλων κρατών, τα οποία με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους! (3/3) #athensflyingweekpic.twitter.com/TfLtD4mCHr
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς