Ακόμα 47 παράνομους μετανάστε που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο εντόπισε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Σάμου, πλησίον του ακρωτηρίου Πράσσο.
Το περιπολικό σκάφος προέβη στην περισυλλογή σαράντα επτά αλλοδαπών (23 άνδρες, 12 γυναίκες, 07 αγόρια, 05 κορίτσια) και τους μετέφερε με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου.
Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και μεταφέρθηκαν σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου. Δύο γιναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για παροχή πρώτων βοηθειών. Η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι ανωτέρω αλλοδαποί καταστράφηκε.
Δείτε βίντεο από τον εντοπισμό και την περισυλλογή τους που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.