Ισχυρή καταιγίδα, συνοδευόμενη από ενισχυμένους ανέμους «σάρωσε» το μεσημέρι του Σαββάτου τις περιοχές του Πλατάνου, του Ριζώματος του Αρδανίου και της Οιχαλίας στα Τρίκαλα. Οι δρόμοι των οικισμών μετατράπηκαν σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr, κάτοικοι του χωριού Πλάτανος, περιγράφοντας το μέγεθος της καταστροφής, αναφέρουν ότι το μπουρίνι προκάλεσε καταστροφές στις καλλιέργειες καπνού και στα αμπέλια. Επιπλέον, σκεπές σπιτιών και στέγες σταβλικών εγκαταστάσεων ξηλώθηκαν, ενώ δέντρα έσπασαν.
Από τη σφοδρότητα των ανέμων, τη θύελλα, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις και της χαλαζόπτωσης, κολώνες της ΔΕΗ έπεσαν με αποτέλεσμα χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής τα προβλήματα αφορούν τα χωριά Πλάτανο, Χαϊδεμένη και Οιχαλία. Ήδη στο κέντρο επιχειρήσεων του ΔΕΔΔΗΕ ξεκινούν για το συντονισμό της διαδικασίας επίλυσης των προβλημάτων.
Κατά πληροφορίες του trikalaola.gr, φέρεται να έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς πάρκο φωτοβολταϊκών, ενώ ακόμη τρεις κτηνοτροφικές μονάδες υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.