Θύμα κακοποίησης έπεσε 47χρονη στην Κρήτη από τον σύζυγό της ο οποίος και συνελήφθη από τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν η 47χρονη βρισκόταν στο σπίτι με τον 44χρονο. Όπως κατήγγειλε η ίδια, χωρίς κανέναν λόγο, ο σύζυγός της κάποια στιγμή άρχισε την βρίζει, απειλώντας την ενώ στη συνέχεια της πέταξε το τηλεκοντρόλ με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο κεφάλι.
Στη συνέχεια την χαστουκισε στο πρόσωπο και την κλώτσησε στα πόδια.
Η 47χρονη αμέσως μετά το συμβάν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη που φορά που εκείνος της επιτίθεται.
Το αποτέλεσμα ήταν ο 44χρονος να συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.