Τραγωδία στην θαλάσσια περιοχή της Παράγκας στη Μύκονο, καθώς ένας 58χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του, όταν η βοηθητική βάρκα θαλαμηγού στην οποία επέβαινε, προσέκρουσε σε βραχώδη ύφαλο.
Ο άτυχος 58χρονος βρισκόταν στη βάρκα μαζί με τον 23χρονο χειριστή της, ενώ αμέσως μετά την πρόσκρουση και τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.