Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω τροχαίου έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου το απόγευμα της Κυριακής (20/8).
Κατά πληροφορίες, στο τροχαίο, που έγινε γύρω στις 15:00, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα στο ρεύμα προς Αθήνα, με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο από την Κινέττα ως το ύψος της Κακιάς Σκάλας.
Η τροχαία ανέφερε μετά τις 18:00 ότι τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο ατύχημα απομακρύνθηκαν αλλά εξακολουθούσε να υπάρχει μποτιλιάρισμα.
Έτσι, η επιστροφή των εκδρομέων στην πρωτεύουσα γίνεται σε πολύ χαμηλές στροφές.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.