Ημαθία: Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές την ίδια εκκλησία

Ημαθία: Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές την ίδια εκκλησία

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει στο διάστημα από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου

ekklisia_mesa
Δεν φάνηκαν αρκετά σε έναν Έλληνα ιερόσυλο τα χρήματα που άρπαξε από το παγκάρι μιας εκκλησίας την οποία διέρρηξε σε μια περιοχή της Ημαθίας και την παραβίασε για δεύτερη φορά, αλλά το βρήκε άδειο και έκλεψε μόνο έναν χαρτοφύλακα που περιείχε διάφορα έγγραφα.

Οι δυο κλοπές, που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ιερόσυλου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ξάφρισε χρήματα και συσκευές τουριστών

Την είσοδο ενός τουριστικού καταλύματος στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο παραβίασε ένας αλλοδαπός και άρπαξε από το εσωτερικό 300 ευρώ τα οποία ανήκαν σε τουρίστες που διέμεναν σε αυτό, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, το βράδυ του Σαββάτου. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που αναζητούν τον αλλοδαπό και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Βρήκαν ανασφάλιστο ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο Αγρίνιο, το βράδυ της Παρασκευής, δυο ανήλικοι Έλληνες και δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία. Τρύπωσαν μέσα, άρπαξαν 1.000 ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον έναν από τους δράστες ηλικίας 17 χρόνων, τον συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή από κοινού σε βάρος του και του ανήλικου συνεργού του και για παραμέληση της εποπτείας τους σε βάρος των γονέων τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο, λέει ο Οικονόμου

Βίντεο: Από καράβια μέχρι ταβέρνες - Πώς πανηγύρισε ο κόσμος της ΑΕΚ, την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Βίντεο: Το οκτάλεπτο της παράνοιας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, στην έκρηξη της πρόκρισης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης