Ένα άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε σε χωριό του δήμου Αποκορώνου στα Χανιάτο βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα σε δυο κατοίκους.
Σύμφωνα με το Flashnews.gr ένας νεαρός άντρας, ηλικίας 20 ετών πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του, ηλικίας περίπου 65 ετών και αφού προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημίες στο αμάξι και στην μηχανή του 65χρονου χρησιμοποιώντας μια «κατσούνα» στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, επιτέθηκε και στον ίδιο.
Συγκεκριμένα με κλωτσιές αλλά και με την «κατσούνα» του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 20χρονος ξυλοκόπησε άγρια τον 65χρονο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.
Ο 65χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει σπασμένα πλευρά ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κρίθηκε σκόπιμο από το νοσηλευτικό προσωπικό να προχωρήσουν και σε αφαίρεση σπλήνας.
Μέχρι στιγμής πάντως ο 20χρονος διαφεύγει της σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που κρύβεται πίσω από την άγρια συμπλοκή φέρεται να ήταν κτηματικές διαφορές.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.