Στην καταγγελία ότι ένας άγνωστος έκλεισε σε κουτί από παπούτσια νεογέννητα γατάκια και τα πεταξε σε κάδο απορριμάτων στη Νέα Ιωνία Βόλουπροχώρησε τοπικό φιλοζωική ομάδα.
Σύμφωνα με το gegonota.news, τα άτυχα πλάσματα εγκαταλείφθηκαν να πεθάνουν σε κάδο επί της Μετσοβειου Πολυτεχνείου με Ικάρων.
Ειδικότερα, εθελόντρια της Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου ειδοποιηθηκε χθες το απόγευμα από τον αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος ότι βρέθηκαν 3 γατάκια κλεισμένα σε χαρτοκουτο παπουτσιών δεμένο με σελοτέιπ. Τα γατάκια, που είναι περίπου 3 εβδομάδων εντοπίστηκαν από μια γυναίκα που άκουσε το κλάμα τους.
Η γυναίκα που τα βρήκε τα φιλοξένησε για λίγο, έως ότου η Φιλοζωϊκή Ομάδα βρει φροντίστρια για να τα αναλάβει.
Ήδη έχει κατατεθεί από την οργάνωση μήνυση κατ’ αγνωστων.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.