Στο «κόσκινο» έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τις δραστηριότητες ενός άνδρα στον οποίο έκαναν έλεγχο το Σάββατο στη Σάμο και διαπίστωσαν ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις τους, όχι μόνο με έναν, αλλά με... πέντε φορητούς ασυρμάτους!
Ο ύποπτος δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις για να κατέχει ασυρμάτους κι έτσι κατασχέθηκαν, μαζί με τους φορτιστές και άλλα παρελκόμενα. Όμως, διαπιστώθηκε ότι και οι πέντε ασύρματοι ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού και ερευνάται τι λόγους είχε ο κάτοχός τους για να ακούει τις συνομιλίες τους.
Ο ίδιος δεν αποκάλυψε το παραμικρό και, μετά την σύλληψή του, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.