Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή της φονικής επιδρομής από Κροάτες χούλιγκαν - Δείτε βίντεο

Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή της φονικής επιδρομής από Κροάτες χούλιγκαν - Δείτε βίντεο

Ακούγονται εκρήξεις, ενώ σε κάποια στιγμή, εκσφενδονίστηκε μια φωτοβολίδα σε ευθεία βολή - Πώς τους συνέλαβαν ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο

filadelfia1
Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη έρχονται στο «φως». Σε αυτά καταγράφεται πώς ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση των Κροατών καθώς και πώς έγινε στη συνέχεια η σύλληψή τους από τους αστυνομικούς.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Star, καταγράφεται η στιγμή που Κροάτες και Έλληνες συμπλέκονται και φαίνεται για πρώτη φορά πώς ξεκίνησε η φονικη σύγκρουση. Οι μαυροντυμένοι έχουν συγκεντρωθεί κρατώντας στειλιάρια, σίδερα, μαχαίρια και φωνάζουν. Τα κραδαίνουν και η έφοδος ξεκινά. Ακούγονται εκρήξεις, ενώ σε κάποια στιγμή, εκσφενδονίστηκε μια φωτοβολίδα σε ευθεία βολή.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cupwiwvlgle9)

Κλείσιμο
Οι μαυροντυμένοι χούλιγκαν διακρίνονται ανάμεσα σε κόκκινες και πράσινες λάμψεις από τα καπνογόνα και τις μολότοφ ενώ το διπλανό δασάκι αρπάζει φωτιά. Οι κάτοικοι της περιοχής τρομοκρατημένοι, ενώ τα σκυλιά γαβγίζουν ασταμάτητα από τον θόρυβο.

Η στιγμή των συλλήψεων ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο

Μετά τα επεισόδια, οι Κροάτες έφυγαν προς τα Πατήσια. Οι χούλιγκαν κατάλαβαν ότι οι άνδρες της Ομάδας Δράσης τους εντόπισαν και τρέχουν για να ξεφύγουν. Μπήκαν σε παρακείμενο στενό και προσπάθησαν να κρυφτούν στη γωνιά μιας πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί, όμως, έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν, όπως δημοσιεύει το Star.


filadelfia2



Να σημειωθεί πως η οδός Ανθέως απέχει περίπου ενάμιση χιλιόμετρο με τα πόδια από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου έγινε η συμπλοκή. Οι χούλιγκαν, αν και κυκλοφορούσαν όλοι μαζί, είχαν προλάβει να πετάξουν τα καδρόνια, τα σίδερα και τα μαχαίρια, ώστε να μην βρεθούν πάνω τους ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν 12 για τον φόνο του Μιχάλη - 10 Κροάτες, ο Έλληνας και ο Αλβανός που δήλωναν «περαστικοί»

Κύπρος: Η «απορωσοποίηση» σε επτά βήματα - Πώς «κόβει» η Λευκωσία τους δεσμούς με τη Μόσχα

Ενδοοικογενειακή βία: Έγιναν 6.000 καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο εξάμηνο του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης