Γαύδος: «Πόλεμος» γυμνιστών με τη δήμαρχο

Γαύδος: «Πόλεμος» γυμνιστών με τη δήμαρχο

Ράβε... ξήλωνε η απαγορευτική ταμπέλα στο Σαρακήνικο - Αποφασισμένη η δήμαρχος να μην κάνει βήμα πίσω

GAVDOS_MAK
Πολλοί γυμνιστές που «βγήκαν από τα ρούχα τους» βλέποντας τη δημοτική πινακίδα διαμαρτυρήθηκαν αρχικά στα social media και μετά την ξήλωσαν για να αντιδράσει ο δήμος Γαύδου, ο οποίος την επανατοποθέτησε σε μια από τις πιο δημοφιλείς και εύκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού, το Σαρακήνικο.

Είναι γνωστό πως το νησί είναι ο παράδεισος του ελεύθερου κάμπινγκ και των γυμνιστών, ωστόσο για πρώτη φορά φέτος στην παραλία Σαρακήνικο, ο δήμος έβαλε πινακίδα που γράφει «Απαγορεύεται ο γυμνισμός», κίνηση που έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Ερχόμαστε στο νησί για να νιώσουμε ελεύθεροι στη φύση, απαλλαγμένοι από τα περιττά και μαθαίνουμε ξαφνικά για αυτή την απαγόρευση» γράφουν διαμαρτυρόμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί γυμνιστές, βλέποντας τη δημοτική πινακίδα στην ακτή.

Ως αποτέλεσμα ήταν οι γυμνιστές να ξηλώσουν την ταμπέλα και η δήμαρχος της Γαύδου που έγινε γνωστή από την κόντρα της με τους ελεύθερους κατασκηνωτές, να την επανατοποθετεί, δηλώνοντας αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω μέχρι οι γυμνιστές να συνετιστούν και να φοράνε το μαγιό τους στην παραλία.

face


Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Γαύδου για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής: «Για άλλη μια φορά άγνωστοι αφαίρεσαν και κατέστρεψαν τις πινακίδες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Γαύδου στην προσπάθειά του να διεκδικήσει μία παραλία από τις δέκα τουλάχιστον του νησιού ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ξανά ο Δήμος Γαύδου έκανε τις νομικές ενέργειες που όφειλε για να προστατεύει τη δημόσια περιουσία, προμηθεύτηκε άλλες και αυτό θα κάνει όσες φορές κι αν χρειαστεί. Εν τω μεταξύ, θα φτιάχνουμε αυτοσχέδιες με ξύλα που θα βρίσκουμε στην ανακύκλωση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ εμείς θα μείνουμε στο νησί για να παλεύουμε να το κρατήσουμε ζωντανό και να σας υποδεχτεί με το καλό και του χρόνου».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν 12 για τον φόνο του Μιχάλη - 10 Κροάτες, ο Έλληνας και ο Αλβανός που δήλωναν «περαστικοί»

Κύπρος: Η «απορωσοποίηση» σε επτά βήματα - Πώς «κόβει» η Λευκωσία τους δεσμούς με τη Μόσχα

Ενδοοικογενειακή βία: Έγιναν 6.000 καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο εξάμηνο του 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης