Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήραν ακόμα και τα σίδερα που κλείνουν τα ψυγεία» - Νέες μαρτυρίες για την επίθεση των χούλιγκανς

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήραν ακόμα και τα σίδερα που κλείνουν τα ψυγεία» - Νέες μαρτυρίες για την επίθεση των χούλιγκανς

Τα βίντεο από την φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς και των Ελλήνων συνεργών τους

kroates
Την μανία που είχαν οι Κροάτες χούλιγκανς και οι Έλληνες συνεργοί τους κατά την δολοφονική επιδρομή τους το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο με μαρτυρικό τρόπο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή αποτυπώνουν νέες αφηγήσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

«Πήραν ακόμα και τα σίδερα που είχαμε για να κλείνουμε τις πόρτες των ψυγείων. Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το περίπτερο...» είπε χαρακτηριστικά υπάλληλος περιπτέρου λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

«Περιμέναν περίπου 5 λεπτά κρυμμένοι μέσα στο άλσος, ακίνητοι, μέχρι να δοθεί το σήμα» περιγράφει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και είδε στις κάμερες ασφαλείας την ορδή των χούλιγκανς.

«Επιτέθηκαν σε γείτονες που είχαν βγάλει τους σκύλους βόλτα. Δεν στόχευαν μόνο οπαδούς της ΑΕΚ, φοβόμαστε ακόμα και τώρα» λέει από την πλευρά της κάτοικος της περιοχής.

Τα βίντεο από την δολοφονική επίθεση

Σε βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ να τρέχουν να ξεφύγουν, ενώ έπεφταν φωτοβολίδες με τους χούλιγκανς να συνεχίζουν να τους κυνηγούν. Όλοι ήταν μαυροντυμένοι, με κουκούλες, καπέλα και κράνη, με ξύλα, λοστάρια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. 

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cup36quzkik1)

Σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε το Star φαίνονται οι Κροάτες χούλιγκαν να είναι οπλισμένοι και να περπατούν στον δρόμο ενώ αποτυπώνεται και η πορεία των χούλιγκαν μέχρι να φτάσουν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Μαυροντυμένοι και με καδρόνια στα χέρια διέσχισαν όλη τη διαδρομή από τον σταθμό του Περισσού μέχρι το γήπεδο ανενόχλητοι, περιμένοντας το σύνθημα για να επιτεθούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuo69391pekx)


Φίλαθλος της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στα φονικά επεισόδια της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια περιέγραψε στο STAR όλα όσα συνέβησαν.

«Ήρθαν για να σκοτώσουν, ζω από θαύμα», είπε στην κάμερα του Star, συμπληρώνοντας: «Πήγα να προμηθευτώ δυο εισιτήρια. Πήρα τον γιο μου, φτάσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με το που κατέβηκα να παρκάρει ο φίλος μου που τους είδε να τρέχουνε» ενώ περιέγραψε πως ο γιος του έτρεξε με τον όχλο αλλά οι φίλοι του τραυματία φιλάθλου της ΑΕΚ τον έφεραν πίσω στον πατέρα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cup0thtz8rzt)

Ειδήσεις σήμερα:

Ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μιχάλη


CDC: Ρεκόρ αυτοκτονιών το 2022 στις ΗΠΑ, οι περισσότερες έγιναν με όπλα


Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη σε προάστιο της Μόσχας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης