Δύο άντρες πνίγηκαν χθες σε παραλίες της χώρας. Πρόκειται για έναν 48χρονο και έναν 79χρονο.
Ο 48χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΝΙΚΗΤΗΣ'' Ν. Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
Ο δεύτερος άνδρας, ηλικίας 79 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή ''ΦΕΛΩΤΗΣ'' Κυθήρων και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.