Χανιά: «Στόχος μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να γίνουν γονείς», λέει ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες

Χανιά: «Στόχος μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να γίνουν γονείς», λέει ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος με τις παράνομες υιοθεσίες

Προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή πήραν οι εννέα συλληφθέντες

chania12
Προθεσμία να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν αργα το βράδυ της Τετάρτης, οι εννέα συλληφθέντες που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων».

Οι κατηγορούμενοι πέρασαν χθες το κατώφλι του εισαγγελέα λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε 7 ώρες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή.

Δείτε φωτογραφίες:
xania
xania1
xania3


Κλείσιμο
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού -ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλωμάτος- μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Η υπόθεση είναι εξαιρετικά συνθέτη. Είναι πρωτόγνωρη και για τα δεδομένα της περιοχής, αλλά ενδεχομένως και για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει μια μακρά επεξεργασία από τις εισαγγελικές αρχές. Πήραμε προθεσμία για την απολογία γιατί ο όγκος της δισκογραφίας είναι δυσθεώρητος».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο εντολέας του υποστηρίζει ότι «ο μοναδικός του στόχος ήταν να ενισχύσει ανθρώπους που είχαν στόχο να γίνουν γονείς και ότι με την επεξεργασία που θα γίνει, θα αναδειχθεί η πραγματική διάσταση και αυτή θα είναι διαφορετική από αυτή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στα μέσα ενημέρωσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονήθηκε υποψήφιος πρόεδρος του Ισημερινού - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσής του

Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του Μιχάλη - Τρεις μέρες θα απολογούνται οι Κροάτες χούλιγκανς

Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν απομακρύνει ζωύφιο από το στήθος δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης