Στη σύλληψη δύο γιατρών στα Χανιά έχουν προβεί οι αστυνομικές αρχές διερευνώντας υπόθεση εμπορίας βρεφών στην οποία φέρονται να εμπλέκονται οι δύο άνδρες, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες για τυχόν συνεργούς.
Η υπόθεση αφορά παράνομες υιοθεσίες βρεφών και παρένθετη μητρότητα. Οι έρευνες γίνονται από τη διεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος που εδρεύει στην Αθήνα, με τις αστυνομικές αρχές των Χανίων να συνδράμουν επικουρικά.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι συλληφθέντες έχουν μακρά πορεία στον χώρο της ιατρικής, ενώ δεν αποκλείονται και περισσότερες συλλήψεις άλλων ατόμων.
Έρευνες διεξήχθησαν σε ιατρείο αλλά και σε οικίες. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.