Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στους οπαδούς της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στους οπαδούς της ΑΕΚ

Δείτε νέες εικόνες από την επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ

opap_arena_epithesi_arthro
Νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έξω από την OPAP Arena με τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς με τη συνδρομή των Ελλήνων συνεργών τους που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Στο αρχικό βίντεο αποτυπώνεται το πρώτο κομμάτι της εφόδου των δολοφόνων οι οποίοι με καπνογόνα αι φωτοβολίδες βγήκαν από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και προκάλεσαν τον πανικό στον απλό κόσμο που έκανε τη βόλτα του...

Η αγέλη των χούλιγκανς χτυπούσε αδιακρίτως, γκρέμιζε ό,τι έβρισκε μπροστά του αδιαφορώντας για το κακό που θα προκαλούσαν

Βίντεο από την επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια
Κλείσιμο


Στο δεύτερο βίντεο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση του πρώτου κύματος της βάρβαρης επίθεσης όπου ακούγονται και διάφορα συνθήματα από τους Κροάτες χούλιγκανς.

Βίντεο από την επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια



Τα παραπάνω βίντεο έρχονται να  προστεθούν σ' αυτά που είχαν διαρρεύσει  από τις πρώτες πρωινές ώρες και στα οποία αποτυπώνονταν οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται. Ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα φρικτά επεισόδια έγιναν 98 συλλήψεις και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA.

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν διέσχισε όλη την εθνική οδό και έφτασε στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου | enwsi.gr

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου | enwsi.gr



Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 98 συλλήψεις εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.



Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης