Ένοπλοι «νονοί» αντιστάθηκαν σε αστυνομικούς στη Ζάκυνθο

Ένοπλοι «νονοί» αντιστάθηκαν σε αστυνομικούς στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν δύο άνδρες

Zakynthos-oplo-antistasi_2
Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος «νονών» της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά κέντρα στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο βρίσκονται οι αστυνομικοί, μετά την σύλληψη δυο ανδρών οι οποίοι αντιστάθηκαν χωρίς να την αποφύγουν. Μάλιστα, ο ένας οπλοφορούσε.

Στις έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ζακύνθου συμμετέχουν και συνάδελφοί τους από την Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς η υπόθεση με τις εκβιάσεις για την παροχή «προστασίας» στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή θεωρείται πολύ σοβαρή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, το κοινό κλιμάκιο εντόπισε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε ένα μπαρ δύο υπόπτους, έναν αλλοδαπό και έναν Έλληνα.

Όμως, όταν προσπάθησαν να τους κάνουν έλεγχο, αντιστάθηκαν και οι δυο με αποτέλεσμα να βρεθούν με χειροπέδες, ενώ ο Έλληνας πρόλαβε να «ξεφορτωθεί» ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών με εννέα φυσίγγια στον γεμιστήρα. Το όπλο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά 17χρονη στο Μαντούδι

Βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά, ισχυροί άνεμοι στα πελάγη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης