Επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν: Πολυεθνική η ομάδα που έκανε την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν: Πολυεθνική η ομάδα που έκανε την επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Κροάτες οι περισσότεροι από τους συνολικά 98 συλληφθέντες

aek-m2
Με συμμετοχή και Ελλλήνων χούλιγκαν πραγματοποιήθηκαν τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας και που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία με πολλές μαχαιριές ενός 29χρονου οπαδού του «Δικεφάλου».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για τα επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ταξίδεψαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε ανακοινωθεί ενόψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με την κροατική ομάδα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έχουν συλληφθεί:

  • 87 Κροάτες - οι 5 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό
  • 5 Έλληνες - οι 3 νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό
  • 1 Αυστριακός
  • 1 Βόσνιος
  • 1 Άλβανος
  • 1 Γερμανός


Και οι συνολικά 98 συλληφθέντες για τα δολοφονικά επεισόδια κατηγορούνται αρχικά για παραβίαση των διατάξεων του νόμου περί Αθλητικής ενώ δεν αποκλείεται για ορισμένους από αυτούς η κατηγορία να «αναβαθμιστεί» δεδομένου ότι υπάρχει νεκρός από τα επεισόδια.

Κλείσιμο
Οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέβηκαν την εθνική οδό προς Αθήνα με δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οδηγοί άλλων αυτοκινήτων κατέγραψαν με τρόμο την φάλαγγα των Κροατών χούλιγκανς, κάνοντας λόγο για «μαύρους» και ξυρισμένα κεφάλια.



Σύμφωνα με την αστυνομία, στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Η φάλαγγα των χούλιγκανς της Ντιναμό στην Εθνική οδό και στο τρένο για τη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης