Άγιος Στέφανος: Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 87χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση

Άγιος Στέφανος: Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 87χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, στην πλημμεληματική του μορφή και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου

fotia-agiosstefanos
Από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί σήμερα ο 87χρονος που πιάστηκε να καίει ξερά χόρτα στον Άγιο Στέφανο.

Στον ίδιο ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, στην πλημμεληματική του μορφή και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Ο ηλικιωμένος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, κατά την εξέτασή του, δήλωσε ότι ήθελε να καθαρίσει τον χώρο από τα ξερά χόρτα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέροντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω να κουβαλά μπιτόνια με βενζίνη και εύφλεκτα υλικά στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κικίλιας, ο 87χρονος πρόλαβε να βάλει φωτιά, η οποία ευτυχώς δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

Ο 87χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «ασύμμετρος Αύγουστος» της Ουκρανίας: Πόλεμος φθοράς με drones και πυραύλους με φόντο την Κριμαία

Τι αλλάζει σε πρόστιμα, ψηφιακή κάρτα και ωράριο απασχόλησης με το νέο νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας

Πτώση της θερμοκρασίας και μποφόρ - Η πρόγνωση μέχρι και τις 15 Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης