Λάρισα: Βελτιώνεται η υγεία της αστυνομικού που ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Λάρισα: Βελτιώνεται η υγεία της αστυνομικού που ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Η γυναίκα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα - Χρειάστηκε ανάταξη για να επανέλθει στην ζωή - Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο δράστης

43xroni-xr
Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της. Ο εν διαστάσει σύζυγος της, της επιτέθηκε μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα. Η γυναίκα έχει πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βαριά ώστε υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά. Χτυμένη είναι και στο πρόσωπο, αφού ο δράστης της κατάφερε χτυπήματα στην μύτη, την γνάθο και το στόμα.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο τα τραύαμτα ήταν τόσο δυνατά που χρειάστηκε ανάταξη ώστε να επανέλθει στην ζωή. Έμπειροι αστυνομικοί αναφέρουν ότι αν αργούσε η αστυνομία έστω και πέντε λεπτά θα η κατάληξη θα ήταν μοιραία. Εκτιμούν ότι ο δράστης είχε στόχο να σκοτώσει την γυναίκα.

Πλέον, η ίδια βρίσκεται σε συνεργασία με ψυχολόγους του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ. Δίπλα της βρίσκονται άνθρωποι από το περιβάλλον της και δηλώνουν τη συμπαράσταση τους.

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε, όμως στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές για αυτό και είχε προχωρήσει σε μήνυση.

Κλείσιμο
«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», ανέφερε η 43χρονη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (07.08.2023).


Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για σήμερα - Πού αναμένονται καταιγίδες και πού 40άρια

Λίστες μεγαλοφειλετών: Οι επώνυμοι, οι «αρουραίοι» και οι λαθραίοι του δημοσίου χρήματος


Τα 21 ελληνικά νησιά που επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι οι Γερμανοί - Top επιλογές Σύρος και Νάξος



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης