Λάρισα: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά, το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο» - Η 43χρονη αστυνομικός περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό

Λάρισα: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά, το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο» - Η 43χρονη αστυνομικός περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της αστυνομικού -Την χτυπούσε σε νεφρούς, κοιλιά και πρόσωπο

43xroni-xr
Με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δυο μικρών παιδιών, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 53χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» είπε η ίδια στην ΕΡΤ.

Η απόφαση της γυναίκας να χωρίσει τον επιχειρηματία, επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν άντεχε άλλο όσα περνούσε μαζί του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δε μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μη χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η αξιωματικός.

Οι φωνές της γυναίκας ξύπνησαν τους γείτονες, που ευτυχώς κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στον νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει» είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ψυχολόγοι της Αστυνομίας βρέθηκαν δίπλα στην αστυνομικό και στα δυο μικρά παιδιά της, που βρίσκονται με τη γιαγιά τους. «Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Η κόρη μου έκανε υπομονή για τα παιδιά. Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όμως αυτός τη σκότωσε στο ξύλο» δήλωσε η μητέρα της αστυνομικού.

Ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία, και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Τι δήλωσε η 43χρονη αξιωματικός για τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα της πετσέτας: Σαφάρι για τις παράνομες ξαπλώστρες - Πού επιτρέπονται και πού όχι


Καιρός - Κακοκαιρία Petar: Μήνυμα 112 σε Ιόνιο, Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία - Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ

Κίνημα της πετσέτας: Άρχισαν οι αυτοψίες για τα ομπρελοκαθίσματα στην Πάρο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης