Θρίλερ στο Ηράκλειο: Από άλλο όχημα πυροβολήθηκε ο οδηγός που βρέθηκε με σφαίρα το κεφάλι μέσα σε Ι.Χ.

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Από άλλο όχημα πυροβολήθηκε ο οδηγός που βρέθηκε με σφαίρα το κεφάλι μέσα σε Ι.Χ.

Κομβικό στοιχείο για τους αστυνομικούς ένα ΙΧ που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας - Ποιος θεωρείται βασικός ύποπτος

astynomia2
Λύση στο μυστήριο της υπόθεσης του 29χρονου από τη Μεσσαρά, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με σφαίρα στο κεφάλι επιχειρεί να δώσει η Αστυνομία.

Ο 29χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από κλήση στην αστυνομία για τροχαίο με εκτροπή, στον δρόμο των Μοιρών. Όμως λίγες ώρες αργότερα, τα δεδομένα ανατράπηκαν, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου εντόπισαν σφαίρα στο κεφάλι του νεαρού, μετά από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Από χθες, οπότε και αποκαλύφθηκαν τα νέα δεδομένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν εντατικές έρευνες. Τα ξημερώματα έγινε προσαγωγή ενός ατόμου στην Ασφάλεια Ηρακλείου για εξέταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείονται εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Από άλλο όχημα ο πυροβολισμός

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν. Οι οδηγοί βγαίνουν απ’ αυτά και φαίνεται ότι έρχονται σε διαπληκτισμό. Στην συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος,το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό.


Κομβικό στοιχείο το ύποπτο ΙΧ


Ιδιοκτήτης του ΙΧ φέρεται ότι είναι ο άντρας που προσήχθη τα ξημερώματα. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν οδηγούσε το όχημα τη στιγμή που εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Βασικός ύποπτος για την υπόθεση του πυροβολισμού θεωρείται ένα νεαρό σε ηλικία άτομο, με καταγωγή από ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 23χρονη μπέιμπι-σίτερ στις ΗΠΑ που «κόντεψε να πνίξει» το βρέφος που φύλαγε

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης