Δυο συλλήψεις και κατάσχεση χιλιάδων ειδών «μαϊμού» στο Ηράκλειο

Δυο συλλήψεις και κατάσχεση χιλιάδων ειδών «μαϊμού» στο Ηράκλειο

Σε αποθήκες του ζευγαριού βρέθηκαν 3.962 είδη ρουχισμού, καπέλα και άλλα προϊόντα απομίμησης με πλαστά σήματα όμοια με αυτά επωνύμων εταιρειών

xeiropedes
Χιλιάδες είδη «μαϊμού» με πλαστές φίρμες γνωστών εταιρειών διέθεταν προς πώληση δυο έμποροι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και το Σ.Δ.Ο.Ε..

Κατά την διάρκεια των ελέγχων που έκανε το κλιμάκιο των δυο υπηρεσιών την Τετάρτη και την Πέμπτη, διαπιστώθηκε ότι στα καταστήματά τους και σε αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσαν, υπήρχαν συνολικά 3.962 είδη ρουχισμού, καπέλα και άλλα προϊόντα απομίμησης με πλαστά σήματα όμοια με αυτά επωνύμων εταιρειών, στις οποίες η πώλησή τους προκάλεσε οικονομική ζημιά 100.000 ευρώ.

Τα «μαϊμού» εμπορεύματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και σε βάρος των δυο εμπόρων σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη, ενώ από το Σ.Δ.Ο.Ε. τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.000 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιάπωνας που ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται βρέφος στην Κύπρο μετά από πτώση στο έδαφος


«Έβρασε» η θάλασσα από τον παρατεταμένο καύσωνα - Δείτε χάρτες του Meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης