Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο - Σώοι οδηγός και επιβάτες
Στο σημείο κλήθηκε για προληπτικούς λόγους και η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Φωτιά σε ιδιωτικό τουριστικό λεωφορείο ξέσπασε πριν από λίγο, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, στην έξοδο προς το Σχολάρι.
Οι επιβάτες κατέβηκαν αμέσως από το λεωφορείο, ενώ ο οδηγός έσβησε τη φωτιά. Στο σημείο κλήθηκε για προληπτικούς λόγους και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που διερευνά και τα αίτια της φωτιάς στο όχημα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.