Γονείς μιλούν για τις σπουδές των παιδιών τους στην Κύπρο

Γονείς μιλούν για τις σπουδές των παιδιών τους στην Κύπρο

general1

Sponsored Content

Η περίοδος των σπουδών είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή κάθε νέου ανθρώπου. Σε αυτή τη σημαντική περίοδο, οι γονείς παίζουν καθοριστικό ρόλο ως πηγή ενθάρρυνσης και υποστήριξης για τα παιδιά τους. Η αμφιβολία για την επιλογή σπουδών και οι προβληματισμοί για το μέλλον των παιδιών τους είναι λογικές ανησυχίες, ειδικά όταν τα παιδιά ζουν και σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους. Γι’ αυτό και η ανακούφιση είναι μεγάλη όταν οι γονείς νιώθουν ότι τα παιδιά τους ευημερούν και αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που τους παρέχει όχι μόνο υψηλής ποιότητας επιστημονική γνώση αλλά και στήριξη, ώστε να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να στοχεύουν ψηλά.

Μαζί μας μοιράζονται τις εμπειρίες τους γονείς από την Ελλάδα που νιώθουν ιδιαίτερα δικαιωμένοι που επέλεξαν ένα από τα αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick, για τις σπουδές των παιδιών τους.
Κλείσιμο
ΓΟΥΖΟΥΑΣΗΣ
«Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για το άρτιο πρόγραμμα σπουδών, τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο Frederick. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής ως γονέας διότι και οι δύο μου θυγατέρες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick. Η πρώτη μου κόρη ξεκίνησε σπουδές στο νεοσύστατο τότε Τμήμα, ενώ η δεύτερη ακολούθησε τρία χρόνια μετά και αποφοίτησε με άριστα. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους διαπιστώσαμε ότι το επίπεδο σπουδών ήταν πολύ υψηλό, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες στα παιδιά μας για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν δεξιότητες ώστε να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει στη φαρμακευτική αγορά. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την προσφορά του Πανεπιστημίου».
Ηλίας Γουζούασης, Αντιπρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο

Architecture
«To 2022 αποφασίσαμε, μετά από έρευνα όλων των Πανεπιστημίων της Κύπρου, η κόρη μας να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Frederick, στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής. Μέχρι σήμερα έχει δικαιωθεί πλήρως η επιλογή μας για τους παρακάτω λόγους: παρέχει ψηλό επίπεδο διδακτικού προσωπικού - ιδιαίτερα η παρουσία του Καθηγητή Παναγιώτη Τουλιάτου, το Πανεπιστήμιο είναι δίπλα στην κόρη μας, και το πρόγραμμα σπουδών Αρχιτέκτονας Μηχανικός είναι πλήρως προσαρμοσμένο στο πρόγραμμα των ελληνικών Πολυτεχνικών Σχολών. Είμαι σίγουρος ότι η επιλογή μας ήταν η σωστή».
Αντώνης Βούρτσης, Πολιτικός Μηχανικός, Head of Dept. QHSE και Risk Management Officer, Terna Energy

ΜΙΧΑΗΛ
«Επιλέξαμε το 2014 το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου Frederick για τις σπουδές της κόρης μας, Ελένης. Διαπιστώσαμε υψηλό επίπεδο σπουδών, διαρκώς βελτιωμένο, στελέχωση με έγκριτο διδακτικό προσωπικό και υποστηρικτικό διοικητικό προσωπικό. Θεωρούμε την επιλογή μας απόλυτα επιτυχημένη, όχι μόνο λόγω της απόκτησης ενός αναγνωρισμένου πτυχίου, αλλά και λόγω της έμπνευσης και ώθησης για συνέχιση και απόκτησης και μεταπτυχιακού τίτλου στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Σε ένα τέτοιο Πανεπιστήμιο αξίζει να ολοκληρώσει το 2024 τις σπουδές της και η κόρη μας, Άλκηστις.»
Δημήτρης και Στέλλα Μιχαήλ, ιδιοκτήτες φαρμακείων

ΧΑΙΜΑΛΑΣ
«H επιλογή μας να εμπιστευτούμε τις ακαδημαϊκές σπουδές των δυο παιδιών μας στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, δικαιώθηκε. Το Πανεπιστήμιο πρόσφερε ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση με συνέπεια, επαγγελματισμό και ασφάλεια. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.»
Παναγιώτης και Όλγα Χαϊμαλά, ιδιοκτήτες φαρμακείων

Πανεπιστήμιο Frederick: Βλέπουμε τις δυνατότητες

Το Πανεπιστήμιο Frederick αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου, με ιστορία πέραν των 55 χρόνων, και χαίρει αναγνώρισης για την αφοσίωσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία, την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων σπουδών και τη συμμετοχή του σε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών δραστηριοτήτων.

Διαθέτει πέντε Σχολές που προσφέρουν περισσότερα από 80 πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο στους τομείς της Υγείας, της Μηχανικής, της Πληροφορικής, της Αρχιτεκτονικής, των Τεχνών, της Επικοινωνίας, της Διοίκησης, της Νομικής, της Ναυτιλίας, των Επιστημών της Αγωγής και των Κοινωνικών Επιστημών.

Είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα ελληνικά Α.Ε.Ι.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα με γραφείο διασύνδεσης στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 57, Στοά Μάντακα), στελεχωμένο από εξειδικευμένους λειτουργούς για παροχή ενημέρωσης και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και διευθέτηση προσωπικής συνάντησης μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3311288 ή να στείλετε email στο adminfo@frederick.ac.cy


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης