Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την τραγωδία στην Κάρυστο με τον θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας από την πτώση του Canadair.
Αμέσως αφότου έγινε γνωστό ότι οι δύο πιλότοι βρέθηκαν, το υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε ειδική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση:
Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023) για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, το οποίο επιχειρούσε στην Εύβοια.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.