Ανακοίνωση για την εξαφάνιση ανηλίκου εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς το βράδυ της περασμένης Πέμπτης χάθηκε ο 17χρονος Ισμαήλ Μαμπουρέ από την Αθήνα.
Τα ίχνη του 17χρονου -με καταγωγή από τη Γκάμπια σύμφωνα με τις αρχές- χάθηκαν στις 21:00 της 20ης Ιουλίου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου την 21η Ιουλίου 2023 και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Ο Ισμαήλ Μαμπουρέ έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ μιλάει μόνο αγγλικά. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.