Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος σεκιούριτι που δέχθηκε επίθεση από ληστές

Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος σεκιούριτι που δέχθηκε επίθεση από ληστές

Ο άτυχος άνδρας είχε δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα και ήταν εδώ και ημέρες κλινικά νεκρός

54xronos
Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από ημέρες μάχης, ο 54χρονος σεκιούριτι που είχε δεχθεί επίθεση από ληστές σε εργοτάξιο κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Εδώ και ημέρες ο 54χρονος είχε χαρακτηριστεί κλινικά νεκρός.

Συμμορίες που λυμαίνονται τoν ΧΥΤΑ Φυλής επιτέθηκαν ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 15 Ιουλίου, στον 54χρονο σεκιούριτι ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου. Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.

Ο 54χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Οι ληστές αφού τον χτύπησαν με απίστευτη βία έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά τον ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είχε αναφέρει στο protothema.gr ο γιος του σεκιούριτι, ο 54χρονος ήταν μόνος του σε όχημα που δεν διέθετε κουμπί πανικού, ούτε gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο γιος του ανέφερε ακόμη ότι το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει την σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο», σημειώνει ο γιος του.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων. Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ. Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Σε ανακοίνωσή της η Θύρα 21, ο σύλλογος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, αναφέρει ότι «από σήμερα η οικογένεια της Α.Ε.Κ. θα είναι κατά πάρα πολύ φτωχότερη...

Κλείσιμο
» Από μικρό παιδάκι δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα...

» Από τους Ίωνες σε κάθε γωνιά της γης να φωνάζεις για την ΑΕΚΑΡΑ...

» Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τον αγώνα σου να κατασκευαστεί το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ με τρόπο που κάνεις άλλος δεν θα μπορούσε...

» Έγινε αυτό που επιθυμούσες να δεις την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια στο σπίτι της και σου έκανε ακόμα μεγαλύτερο δώρο να πάρει το νταμπλ...
» Κάποιοι για ενα μεροκάματο σου ΣΤΕΡΗΣΑΝ τα επόμενα χρόνια... ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ....

» Εις το επανιδείν....
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΚΗ....
ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.
ΘΥΡΑ 21 – 1975».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 29χρονος δολοφόνος του 64χρονου - Φρίκη από την ιατροδικαστική εξέταση

Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία

Κορωνοϊός: Μήπως πάσχετε από long covid και δεν το ξέρετε; Τα συμπτώματα και η επανεμφάνιση της νόσου στην Κίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης