Χαλκιδική: Ναυαγοσώστης και λουόμενος έσωσαν από πνιγμό 3χρονο αγοράκι με ΚΑΡΠΑ
Mεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση
Τιτάνια ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν λουόμενοι ώστε να επαναφέρουν στη ζωή ένα 3χρονο παιδί το οποίο πνιγόταν σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, λίγο πριν τις 14:00 μ.μ. σε παραλία του Παλιουρίου, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ανασύρθηκε δίχως τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ένα 3χρονο παιδί, με αποτέλεσμα άμεσα να σπεύσουν πολίτες να το βοηθήσουν.
Ένας ναυαγοσώστης και ένας ακόμη λουόμενος που βρίσκονταν στο σημείο ξεκίνησαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ώστε να το επαναφέρουν. Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες το παιδί επανήλθε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.
Αργότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.