Φωτιά στο Λουτράκι: Βίντεο μέσα στο πιλοτήριο Σινούκ που επιχείρησε στο μέτωπο
Έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Ενόπλων Δυνάμεων στο κάλεσμα για βοήθεια μετά τις φωτιές που εκδηλώθηκαν χθες, Δευτέρα, και συνεχίζονται σήμερα στο Λουτράκι, τα Δερβενοχώρια και αλλού.
Πλέον έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.
Σύμφωνα με το «Σχέδιο Δευκαλίων» ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων συμπράττουν με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας της χώρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών και ήδη έχουν σταλεί ομάδες στα μέτωπα των πυρκαγιών.
Σε βίντεο φαίνεται η προσπάθεια Σινούκ να βοηθήσει στη φωτιά στο Λουτράκι αλλά και πλάνα από τις αντιπυρικές ζώνες που άνοιξαν μηχανήματα των ΕΔ στην ίδια περιοχη.
Παράλληλα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων υπάρχει και άνθρωπος της Πυροσβεστικής, ο οποίος όντας σε άμεση επικοινωνία με το Αρχηγείο του και τις Δυνάμεις που επιχειρούν δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για το που πρέπει να παρέμβουν τα ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.