Φωτιά στον Κουβαρά: Άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου και η λεωφόρος Μαρκοπούλου

Φωτιά στον Κουβαρά: Άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου και η λεωφόρος Μαρκοπούλου

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

fotia-tora-kouvaras
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Κουβαρά Αττικής, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου.

Ειδικότερα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και στη Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Σούνιο, όπως και στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την 14η χ/θ έως την 7η χ/θ στην Επ. Οδό Λεωφόρος Οινόης Σχηματαρίου – Ελευσίνας.

Μετά τις 22:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος του Ιπποδρόμου προς τον Κουβαρά.

Στο μεταξύ, άνοιξε μετά τις 20:00 η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, η οποία είχε κλείσει για ώρες λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και η αυριανή μέρα θα είναι πολύ δύσκολη καθώς όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος, Γιάννης Αρτοποιός, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο, ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν στο αιγαίο μέχρι τα 7 μποφόρ. «Επιβάλλεται η προσοχή όλων μας», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Κουβαρά: Καταγγελίες ότι ξέμειναν από νερό τα πυροσβεστικά στο Πανόραμα Σαρωνίδας

Η Ακρίτα στηρίζει Αχτσιόγλου γιατί είναι νέα, βίγκαν, όμορφη και όχι «άπλυτη ζαία όπως επιτάσσει ο αστικός μύθος»

Λένα Κιτσοπούλου - «Σφήκες»: O γορίλας, η μπασκέτα και οι πλαστικές καρέκλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης