Σε μια παράβαση του FIR Αθηνών (δεν κατέθεσαν σχέδιο πτήσης) προέβη σήμερα Παρασκευή 14/7 ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16.
Τα τουρκικά αεροσκάφη κινήθηκαν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, έξω από τα όρια του ελληνικού εναέριου χώρου.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή παράβαση στο FIR Αθηνών ήταν η πρώτη από τις αρχές Ιουλίου. Τον περασμένο μήνα είχαν σημειώθεί μόλις έξι, τον Μάιο τρεις και τον Απρίλιο καμία. Επίσης, από τις αρχές Απριλίου δεν έχει καταγραφεί καμία παραβίαση του Εθνικού Ενάεριου Χώρου από τουρκικό αεροσκάφος ενώ οι υπερπτήσεις έχουν σταματήσει από τον Φεβρουάριο.
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»