Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε πλοίο στη Ραφήναμε έναν 94χρονο να τραυτίζει άθελά του την 92χρονη σύζυγό του στο γκαράζ ενός πλοίου.
Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν χθες Τετάρτη στο πλοίο Andros Queen όταν 94χρονος στην προσπάθεια του να βάλει το όχημα του στο πλοίο στο λιμάνι της Ραφήνας τραυμάτισε την 92χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια τράκαρε και με άλλα οχήματα
Ο 94χρονος στη προσπάθεια χειρισμών του για την ασφαλή πρόσδεση του οχήματός του στο κατάστρωμα του πλοίου, τραυμάτισε ελαφριά την 92χρονη, ενώ προκάλεσε και υλικές ζημιές σε άλλα σταθμευμένα οχήματα.
Στην 92χρονη, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας