Ανακοίνωση για τη σύλληψη δύο ατόμων στο όχημα των οποίων εντοπίστηκαν 39 μολότοφ εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.
Όπως τονίζεται, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κάλεσαν σε έλεγχο αυτοκίνητο κινούμενο στην περιοχή του Πειραιά, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ μέσα σε σακίδια και σακούλες.
Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, η οποία επελήφθη προανακριτικά.
Σε έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες 8-7-2023 στην περιοχή του Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο ημεδαποί, ηλικίας (22 και 24 ετών), κατηγορούμενοι για κατασκευή και κατοχή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών από κοινού, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών υλών και εμπρηστικών μηχανισμών, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για απείθεια.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο αυτοκίνητο κινούμενο στην περιοχή του Πειραιά, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.
Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -39- αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ μέσα σε σακίδια και σακούλες.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, η οποία επελήφθη προανακριτικά.
Σε επακόλουθη έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Τα ανωτέρω κατασχεθέντα απεστάλησαν προς εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες αρνήθηκαν την υποβολή τους σε δακτυλοσκόπηση.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.