Κατά τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας, για ακυβέρνητη μηχανοκίνητη λέμβο με μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή 0,7 ν.μ. βορειανατολικά από άκρα Παλιού Μήθυμνας.
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και σκάφος δύναμης FRONTEX, τα οποία εντόπισαν την ανωτέρω λέμβο.
Οι 12 αλλοδαποί (9 άνδρες και 3 γυναίκες) περισυνελέγησαν, καλά στην υγεία τους, από το περιπολικό σκάφος και μεταφέρθηκαν αρχικά στον λιμένα Καβάκι Πέτρας και από εκεί με υπηρεσιακό λεωφορείο στο χώρο καραντίνας ΚΥΤ «ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ».
Από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εξωλέμβιος μηχανή, ενώ η λέμβος καταστράφηκε.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».