Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Ο νέος «Ζαμπίδης» θα δώσει μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου WBC

Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Ο νέος «Ζαμπίδης» θα δώσει μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου WBC

Με στόχο να μπει στη λίστα με τους 25 τοπ πυγμάχους στο κόσμο, αγωνίζεται στην Ιταλία στις 16 Ιουλίου ο πρωταθλητής της πυγμαχίας

IMG_7152
Ο αήττητος 'Ελληνας αθλητής Παναγιώτης Τσοχαταρίδης με ρεκόρ 11-0-1 και 6 Κ.Ο θα βρεθεί στις 16 Ιουλίου στο Sequals της Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Luigi Alfieri 9-3- 0 Κ.Ο για την υπεράσπιση του τίτλου WBC Mediterranean welterweight Champion. Ο αγώνας θα είναι 10 γύροι. Η πρόκληση έχει υψηλότατο βαθμό δυσκολίας καθώς ο Ιταλός αγωνίζεται ουσιαστικά μέσα στην έδρα του.

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης έχει πραγματοποιήσει 12 επαγγελματικές αναμετρήσεις σε Μεξικό, Σερβία και Ελλάδα με τον αντίπαλο του να έχει ρεκόρ 9 νίκες και 3 ήττες. Οι περισσότεροι αγώνες του είναι μέσα στην Ιταλία και προέρχεται από 2 νικηφόρα αποτελέσματα. Σε καθε περίπτωση ο πυγμάχος μας θα πρέπει να τα δώσει όλα διότι η νίκη του θα τον εκτοξεύσει στο τοπ 25 καλύτερων πυγμάχων στον κόσμο.

IMG_7151


Σημειώνεται ότι μέσα σε 2 χρόνια ο Τσοχαταριδης έδωσε 5 αγώνες στο Μεξικό και 6 αγώνες στη Σερβία όπου κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο WBF INTERNATIONAL TITLE. Το 2023, στις 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα κατάκτησε την ζώνη WΒC Mediterranean Welterweight από τον Γάλλο Melvin Moreau με σκορ 11-5-1 από τον Γάλλο Melvin Moreau με σκορ 11-5-1.

Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης είναι πυγμάχος, κάτοχος της ζώνης WBF, από τα νέα μεγάλα ταλέντα της ελληνικής πυγμαχίας με καριέρα σε Ευρώπη και Μεξικό έχοντας ένα ρεκόρ 10-0 σε νίκες με 6 νοκ άουτ. Ξεκίνησε με τα μαχητικά αθλήματα από τεσσάρων ετών. Αρχικά με το καράτε και αργότερα με το Kick boxing μέχρι και την ηλικία των 17 χρονών. Σε ηλικία 18 ετών μπήκε στο μποξ και αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο στις ΗΠΑ. Προπονητές του είναι ο Θανάσης Μιχαλούδης και ο Γιάννης Κακαράκης.



Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας από τη Λευκωσία: Για εμάς η Κύπρος δεν κείται μακράν

Μία μαθήτρια νεκρή και 17 τραυματίες από την πρόσκρουση τζιπ σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον - Βίντεο και φωτογραφίες

«Μπούμερανγκ» για τον Μακρόν η απειλή για μπλόκο στα social media – Τον κατηγορούν για αυταρχισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης