Δολοφονία Καμπανού: Επιτέθηκαν λεκτικά και αποδοκίμασαν μητέρα καταδικασθέντος – Δείτε βίντεο

Δολοφονία Καμπανού: Επιτέθηκαν λεκτικά και αποδοκίμασαν μητέρα καταδικασθέντος – Δείτε βίντεο

«Δολοφόνοι», «ισόβια» άρχισαν να φωνάζουν προς τους κατηγορούμενους συγγενείς και φίλοι της οικογένειας – Παρέμβαση και από τον συνήγορο της οικογένειας του Άλκη

Screenshot_65
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά την ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την ανακοίνωση της απόφασης για την ενοχή των «12» κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και της ομάδας του Άρη που βρίσκονταν στην αίθουσα, ξεκίνησαν να φωνάζουν προς τους κατηγορούμενους «δολοφόνοι», «ισόβια», ενώ ακούστηκαν και διάφορες ύβρεις προς τις οικογένειές τους από μεμονωμένα άτομα που ήταν στο ακροατήριο. Η ένταση έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας που απομάκρυνε από την αίθουσα όσους διατάραξαν τη διαδικασία.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν λεκτικά και "γιουχαραν" μητέρα κατηγορουμένου για τη δολοφονία του Άλκη


Προπηλάκισαν και αποδοκίμασαν τη μητέρα καταδικασθέντα

Κλείσιμο
Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και ενώ το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση, περίπου 20 συγκεντρωμένοι, κάποιοι εξ αυτών οπαδοί του Άρη, που παραμένουν στην είσοδο των δικαστηρίων, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τη μητέρα ενός εκ των δώδεκα καταδικασθέντων που εκείνη την ώρα βγήκε από την κεντρική είσοδο.

Μάλιστα, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, επενέβη και ζήτησε από τα άτομα να ηρεμήσουν και να μην επιτίθενται λεκτικά στους γονείς των κατηγορουμένων.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν λεκτικά και "γιουχαραν" μητέρα κατηγορουμένου για τη δολοφονία του Άλκη


Αργότερα τα άτομα «γιούχαραν» και αποδοκίμασαν ξανά την μητέρα του κατηγορούμενου και μάλιστα χειροκρότησαν ειρωνικά εκτοξεύοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ίδιας και του παιδιού της.

Σημειώνεται ότι τόσο εντός όσο και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ στην κεντρική είσοδο και έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν λεκτικά και "γιουχαραν" μητέρα κατηγορουμένου για τη δολοφονία του Άλκη



Ειδήσεις σήμερα:

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην συγκυβερνήτη: «Κατασκευάζει γεγονότα ο Καμμένος»

Στη δημοσιότητα η διαθήκη του Μπερλουσκόνι: 100 εκατ. παίρνει η σύντροφός του, τι άφησε στα 5 παιδιά του

«Όλοι ήταν σε υστερία, σούπερ ήρωας ο πιλότος» - Οι δραματικές στιγμές στην πτήση από Θεσσαλονίκη - Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης